Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

07:30 - 21:00 uur

Zaterdag

07:30 - 15:00 uur

Uw Oncologiefysiotherapeut in SchinnenDe gevolgen van kanker en de behandelingen kunnen ingrijpend zijn. Tijdens en na de behandeling kunt u last krijgen van allerlei klachten en bijwerkingen. Dit kan het dagelijks functioneren zoals werken, sporten of het doen van uw boodschappen flink beperken.

Kanker, ook de fysiotherapeut helpt
De oncologiefysiotherapeut is een fysiotherapeut met uitgebreide achtergrond kennis van de verschillende vormen van kanker, de diverse medische behandelingen en de gevolgen van die medische behandelingen. De oncologisch fysiotherapeut begeleidt mensen van A tot Z.

Vergoeding
Oncologische fysiotherapie vindt plaats op verwijzing van de specialist. Vergoeding vindt in het algemeen plaats door de alle ziektekostenverzekeraars vanaf de twintigste behandeling vanuit de basisverzekering voor 1 of 2 jaar afhankelijk van de diagnose en medische behandeling. Een aanvullende verzekering geeft recht op vergoeding voor de eerste twintig behandelingen. Bij geen verwijzing van specialist vindt vergoeding plaats vanuit uw aanvullende verzekering en kunt u ten alle tijden gebruik maken van onze directe toegankelijkheid.

Heeft u meer begeleiding nodig dan alleen van de fysiotherapeut, kunt u via de revalidatiearts worden doorverwezen naar andere disciplines zoals diëtist, ergotherapeut en psycholoog.

Heeft u vragen of wilt u wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op.