Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

07:30 - 21:00 uur

Zaterdag

07:30 - 15:00 uur

 

Uw fysiotherapeuten

 

JohanPaulissen

 

Petra Versteegh

 

Fit blijven als genezen van kanker niet meer mogelijk is

Als genezen niet meer mogelijk is verandert het leven drastisch. De oncologiefysiotherapeut helpt om zolang mogelijk een actief leven te kunnen leiden, waarbij uw persoonlijke hulpvraag centraal staat.

Wanneer de ziekte verder vordert zal de begeleiding meer gericht zijn op het aanpassen van houding en beweging bij bijv. pijn of angst. Pijn en angst kunnen verminderen door ontspannings- en ademhalingsoefeningen. 
Maak nu een afspraak met Michelle Verbeek.

Vergoeding

Oncologische fysiotherapie vindt plaats op verwijzing van de specialist. Vergoeding vindt in het algemeen plaats door de alle ziektekostenverzekeraars vanaf de twintigste behandeling vanuit de basisverzekering voor 1 of 2 jaar afhankelijk van de diagnose en medische behandeling. Een aanvullende verzekering geeft recht op vergoeding voor de eerste twintig behandelingen. Bij geen verwijzing van specialist vindt vergoeding plaats vanuit uw aanvullende verzekering en kunt u ten alle tijden gebruik maken van onze directe toegankelijkheid.

Heeft u meer begeleiding nodig dan alleen van de fysiotherapeut, kunt u via onze revalidatiearts worden doorverwezen naar andere disciplines zoals diëtist, ergotherapeut en psycholoog.

Heeft u vragen of wilt u wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Kanker je zal er maar mee te maken krijgen.
Terug naar de volledige tekst