Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

07:30 - 21:00 uur

Zaterdag

07:30 - 15:00 uur

 

Uw fysiotherapeuten

 

JohanPaulissen

 

Petra Versteegh

 

 

Fit tijdens de medische behandeling
Als u op dit moment chemotherapie, hormoontherapie of wordt bestraald, kan het zijn dat u beperkt wordt in uw bewegingen of zelfs een aantal bewegingen niet meer kunt uitvoeren. Ook kan uw spierkracht en conditie sterk achteruit gaan tijdens de medische behandeling om de kanker te bestrijden. Ook pijn, angst, voorzichtigheid, vermoeidheid kunnen ervoor zorgen dat u niet meer goed beweegt, zodat er sprake is van inactiviteit en immobiliteit. Indien u dit herkent, dan adviseren we u om u met de hulp van een oncologisch fysiotherapeut gedoseerd en verantwoord te bewegen en te trainen. Maak nu een afspraak met Michelle Verbeek.

Vergoeding
Oncologische fysiotherapie vindt plaats op verwijzing van de specialist. Vergoeding vindt in het algemeen plaats door de alle ziektekostenverzekeraars vanaf de twintigste behandeling vanuit de basisverzekering voor 1 of 2 jaar afhankelijk van de diagnose en medische behandeling. Een aanvullende verzekering geeft recht op vergoeding voor de eerste twintig behandelingen. Bij geen verwijzing van specialist vindt vergoeding plaats vanuit uw aanvullende verzekering en kunt u ten alle tijden gebruik maken van onze directe toegankelijkheid.

Heeft u meer begeleiding nodig dan alleen van de fysiotherapeut, kunt u via onze revalidatiearts worden doorverwezen naar andere disciplines zoals diëtist, ergotherapeut en psycholoog.

Heeft u vragen of wilt u wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Kanker je zal er maar mee te maken krijgen.
Terug naar de volledige tekst